13 Mart 2012 Salı

Çeltik Kebabı

Malzemeler:
200 gr bonfile
1 çorba kaşığı margarin
1 adet patates
2 çorba kaşığı yoğurt
Yarım adet domates
Sıvı yağ
1 adet sivri biber
1 tutam kekik
Tuz
Karabiber

Yapılışı:
Bonfileyi keskin bir bıçakla ince ince dilimleyin. Fırın ızgarasında çevirerek altını ve üstünü 1-2 dakika pişirin. Tavada margarini eritin. Izgarada pişmiş bonfileleri sote haline getirin. Tuz, karabiber ve kekiği ekleyin. Patatesi kibrit çöpü biçiminde doğrayın. Sıvı yağda kızartın. Servis tabağına alın. Üzerine yoğurdu ilave edin. Izgarada kızarttığınız etleri de ekleyin. Domates ve biberi ızgarada kızartıp, garnitür olarak yemeğin yanında servis edin.

Afiyet olsun.

1 yorum:

  1. Blog yöneticilerini tek tek tebrik ediyorum çok güzel bir blog oluşturmuşsunuz Samsung servis olarak sizleri tebrik ediyoruz.

    YanıtlaSil