Malzemeler:
1 adet bonfile
1 çorba kaşığı kıyma
10 adet Antep fıstığı içi
1 tatlı kaşığı kıyılmış pastırma
Yarım çorba kaşığı tereyağı
Yapılışı:
Ön hazırlık olarak, bonfileyi iyice dövün. İçine 1 çorba kaşığı kıyma ve 10 adet fıstığı koyup rulo haline getirin. Daha sonra, içe doğru sarın. Bir tavaya 1 tatlı kaşığı tereyağını koyun ve eritin. İnce ince doğranmış 1 tatlı kaşığı pastırmayı ve kıyılmış dereotunu tavaya koyun. Kaşıkla karıştırarak birkaç dakika sonra tavadan alın. Izgarada pişen bonfileyi alarak servis tabağına yerleştirin. Üzerine, tavada kızarttığınız pastırmayı koyun. Dilediğiniz garnitürle birlikte servis edin.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder